Kvíznaptár

Spread the love

Kedves Játékos! Most a KvízKing kvíznaptár oldalán jársz.

Itt minden naphoz tartozik egy bejegyzés, amelyben, mint egy kalendáriumban, az adott napra vonatkozó érdekességeket találod meg. De a legfontosabb, hogy minden napon egy új kvízt találsz!

A Kvíznaptár kérdéssorait tíz témakörből állítottam össze, naponta témakörönként egy-egy kérdéssel. A játék közepes nehézségű, persze ezt mindenki a maga tudásához mérten érzi könnyűnek vagy nehezebbnek. A legfontosabb, hogy a játékos csak önmagával versenyez, nincs rangsor, nincs időkorlát, mindenki a maga tempójában játszhat. Egy játék korlátlan alkalommal ismételhető. Minden kérdéshez tartozik kép. mely néha csak illusztráció, néha kapcsolódik a kérdéshez, egyes esetekben pedig rá irányul a kérdés.

Minden kérdés mellett van egy link, amely, ha segítséget vennél igénybe a válaszhoz, elvezet a KvízKing Tudástárához. Ennek az anyagából állítottam össze a Kvíznaptár kérdéssorát. Azaz a kérdésre a választ – ha ügyesen keresel – itt megtalálhatod. A játékszabályzat szerint a kérdések megválaszolásához bármely segítség szabadon igénybe vehető. Egy kis segítség tőlem: A Kvíznaptár kalendáriumában a kultúrmellékletek tartalma kapcsolatban lehet a következő nap(ok) kérdéseivel!

Érezd magad jól nálam, kedves Barátom! Kvízmester - kvíznaptár

 

Üdvözlettel:

Snickey, a Kvízmester

Mobilon az adott nap kijelölése után a naptár alatti szövegre kattints!

< 2023 >
November
«
»
H.
K.
Sze.
Cs.
P.
Szo.
V.
október
október
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
december
december
december

Tovább a Kvíznaptárra!

Tovább a Kvízkosárhoz!

Feliratkozom a KvízKing hírlevelére!